Peik skolekorps

Velkommen til hjemmesiden til Peik - skolekorpset til Majorstua og Skøyen skoler.

O jul med din Peik!

O jul med din Peik!

Peik er på plass også som en del av julens tradisjoner. Julen 2019 startet som vanlig med kirkemarkedspilling og julegrantenning i borettslagene før høydepunktet kom med julekonserten i Skøyen kirke. Hyggelige innslag som spilling på Skøyen Hovedgård og de tradisjonelle julegrøt-avslutningene toppet det hele.

Les mer
Høstkonsert på Teknisk museum

Høstkonsert på Teknisk museum

Søndag 27. oktober inviterte Hovedkorpset til filmkveld - uten film! Til gjengjeld fikk vi høre et flott program med filmmusikk - og vi fikk popcorn!

Les mer
Kunst og lys langs Frognerelva

Kunst og lys langs Frognerelva

Torsdag 17. oktober feirer vi vår egen nær-elv: Vakre Frogner-elva! Skøyen skole, Majorstuen skole, Uranienborg skole, Frogner Bydel, barnehager, kulturliv og frivillige organsiasjoner i våre bydeler er sammen om å lage en festkveld for Frogner-elva, i elvelys i høstkvelden. Og Peik spiller selvfølgelig: Ved oppstart kl. 18.00 blåser vi det hele i gang på sletta et lite stykke inn veien inn i parken mellom Frognerbadet og parkeringsplassen i Middelthunsgate.

Les mer
Rekord-loppemarked i september

Rekord-loppemarked i september

Helgen 14-15 september 2019 satte Peik ny rekord på loppemarkedet! Tusen takk til alle foreldre for innsatsen, og ikke minst takker vi alle dere som har gitt så mange flotte ting vi kunne selge. Og selvsagt: Alle våre kjempehyggelige kunder!

Les mer
Bli med i Peik i 2019!

Bli med i Peik i 2019!

Nå kan du eller barn du kjenner bli med i Peik! Skolekorps er en super aktivitet for alle som er glad i musikk og har lyst å lære seg å spille et instrument og spille sammen med andre. I Peik er vi over 60 glade barn og flinke ungdommer, og vi har plass til flere!

Les mer

Følg Peik på Facebook !

Følg Peik på Instagram ! 

Instagram

 
Støtt oss gjerne med din grasrot-andel.