Kunst og lys langs Frognerelva

Kunst og lys langs Frognerelva

Torsdag 17. oktober feirer vi vår egen nær-elv: Vakre Frogner-elva! Skøyen skole, Majorstuen skole, Uranienborg skole, Frogner Bydel, barnehager, kulturliv og frivillige organsiasjoner i våre bydeler er sammen om å lage en festkveld for Frogner-elva, i elvelys i høstkvelden. Og Peik spiller selvfølgelig: Ved oppstart kl. 18.00 blåser vi det hele i gang på sletta et lite stykke inn veien inn i parken mellom Frognerbadet og parkeringsplassen i Middelthunsgate.

Les mer
Rekord-loppemarked i september

Rekord-loppemarked i september

Helgen 14-15 september 2019 satte Peik ny rekord på loppemarkedet! Tusen takk til alle foreldre for innsatsen, og ikke minst takker vi alle dere som har gitt så mange flotte ting vi kunne selge. Og selvsagt: Alle våre kjempehyggelige kunder!

Les mer
Bli med i Peik i 2019!

Bli med i Peik i 2019!

Nå kan du eller barn du kjenner bli med i Peik! Skolekorps er en super aktivitet for alle som er glad i musikk og har lyst å lære seg å spille et instrument og spille sammen med andre. I Peik er vi over 60 glade barn og flinke ungdommer, og vi har plass til flere!

Les mer
Takk for støtte!

Takk for støtte!

Peik har fått støtte fra OBOS til nytt trommeutstyr, og fra Sparebankstiftelsen til uniformer. Tusen takk!

Les mer
Fantastisk 17. mai i 2019!

Fantastisk 17. mai i 2019!

17. mai 2019 ble en av de aller beste! Sol, passe varmt, masse folk og Peik i storslag som låt så godt og fyldig som Peik ikke har gjort på mange år - og det nesten helt uten voksne støttespillere! Da er det verdt det å bli sliten av fem timers marsj i to mil....

Les mer