Velkommen til hjemmesiden til Peik - skolekorpset til Majorstua og Skøyen skoler.

Ny Peik-sesong i full gang

Ny Peik-sesong i full gang

Peik-høsten 2020 har startet nesten som vanlig - musikken er i alle fall i full gang, med et flott og fornyet hovedkorps og en superflink juniorgjeng. Så er det andre ting som skoleøving og loppemarked som fortsatt er berørt av smittesituasjonen, med det er små utfordringer i den store sammenhengen som alle bidrar positivt til å løse. Heia Peik!

Les mer
Bli med i Peik!

Bli med i Peik!

Nå kan du eller barn du kjenner bli med i Peik! Skolekorps er en super aktivitet for alle som er glad i musikk og har lyst å lære seg å spille et instrument og spille sammen med andre. I Peik er vi over 60 glade barn og flinke ungdommer, og vi har plass til flere!

Les mer
Høstens loppemarked dessverre avlyst!

Høstens loppemarked dessverre avlyst!

Vårt planlagte loppemarked andre helg i september er dessverre avlyst. På grunn av smittesituasjonen kunne ikke skolen brukes, og vi fant ingen andre forsvarlige måte å samle lopper og gjennomføre loppemarkedet på Skøyen skole slik vi pleier. Vi satser på en ny vår!

Les mer
Peik øver sammen på nett!

Peik øver sammen på nett!

Vårens pandemi har satt sitt preg også på korpsdriften. Vi har ikke fått spille sammen, men har møttes på nett, øvd hjemme og holdt ambisen oppe. Og nå når det nærmer seg 17. mai ser vi frem til å prege skoleplasser, gater og torg som vi pleier - i alle fall i nærmiljøet!

Les mer

Følg Peik på Facebook !

Følg Peik på Instagram ! 

Instagram

 
Støtt oss gjerne med din grasrot-andel.