Velkommen til hjemmesiden til Peik - skolekorpset til Majorstua og Skøyen skoler.

Peik øver sammen på nett!

Peik øver sammen på nett!

Vårens pandemi har satt sitt preg også på korpsdriften. Vi har ikke fått spille sammen, men har møttes på nett, øvd hjemme og holdt ambisen oppe. Og nå når det nærmer seg 17. mai ser vi frem til å prege skoleplasser, gater og torg som vi pleier - i alle fall i nærmiljøet!

Les mer
O jul med din Peik!

O jul med din Peik!

Peik er på plass også som en del av julens tradisjoner. Julen 2019 startet som vanlig med kirkemarkedspilling og julegrantenning i borettslagene før høydepunktet kom med julekonserten i Skøyen kirke. Hyggelige innslag som spilling på Skøyen Hovedgård og de tradisjonelle julegrøt-avslutningene toppet det hele.

Les mer
Kunst og lys langs Frognerelva

Kunst og lys langs Frognerelva

Torsdag 17. oktober feirer vi vår egen nær-elv: Vakre Frogner-elva! Skøyen skole, Majorstuen skole, Uranienborg skole, Frogner Bydel, barnehager, kulturliv og frivillige organsiasjoner i våre bydeler er sammen om å lage en festkveld for Frogner-elva, i elvelys i høstkvelden. Og Peik spiller selvfølgelig: Ved oppstart kl. 18.00 blåser vi det hele i gang på sletta et lite stykke inn veien inn i parken mellom Frognerbadet og parkeringsplassen i Middelthunsgate.

Les mer

Følg Peik på Facebook !

Følg Peik på Instagram ! 

Instagram

 
Støtt oss gjerne med din grasrot-andel.