Bli med i Peik!

Bli med i Peik!

27.05.19 21:14 av Dag Andreassen

Peik har plass til flere! Du eller barn du kjenner kan bli med i Peik. Skolekorps er en super aktivitet for alle som er glad i musikk og har lyst å lære seg å spille et instrument og spille sammen med andre. I Peik er vi over 60 glade barn og flinke ungdommer, og vi har plass til flere!

Les mer
Ny Peik-sesong i full gang

Ny Peik-sesong i full gang

06.09.20 20:29 av Dag Andreassen

Peik-høsten 2020 har startet nesten som vanlig - musikken er i alle fall i full gang, med et flott og fornyet hovedkorps og en superflink juniorgjeng. Så er det andre ting som skoleøving og loppemarked som fortsatt er berørt av smittesituasjonen, med det er små utfordringer i den store sammenhengen som alle bidrar positivt til å løse. Heia Peik!

Les mer
Peik øver sammen på nett!

Peik øver sammen på nett!

27.04.20 19:59 av Dag Andreassen

Vårens pandemi har satt sitt preg også på korpsdriften. Vi har ikke fått spille sammen, men har møttes på nett, øvd hjemme og holdt ambisen oppe. Og nå når det nærmer seg 17. mai ser vi frem til å prege skoleplasser, gater og torg som vi pleier - i alle fall i nærmiljøet!

Les mer
Peik på Spond

Peik på Spond

27.01.20 00:00 av Dag Andreassen

Styret i Peik har besluttet å bruke tjenesten Spond til ararngementspåminnelser, påmelding, info og mulig betaling. Dette kommer i tillegg til allerede eksisterende kanaler på Peiks nettsider, facebook etc., men vil byr på en del tilleggsfunksjoner som styret tror alle vil få glede og nytte av.

Les mer
O jul med din Peik!

O jul med din Peik!

17.11.19 17:05 av Dag Andreassen

Peik er på plass også som en del av julens tradisjoner. Julen 2019 startet som vanlig med kirkemarkedspilling og julegrantenning i borettslagene før høydepunktet kom med julekonserten i Skøyen kirke. Hyggelige innslag som spilling på Skøyen Hovedgård og de tradisjonelle julegrøt-avslutningene toppet det hele.

Les mer
Kunst og lys langs Frognerelva

Kunst og lys langs Frognerelva

13.10.19 21:11 av Dag Andreassen

Torsdag 17. oktober feirer vi vår egen nær-elv: Vakre Frogner-elva! Skøyen skole, Majorstuen skole, Uranienborg skole, Frogner Bydel, barnehager, kulturliv og frivillige organsiasjoner i våre bydeler er sammen om å lage en festkveld for Frogner-elva, i elvelys i høstkvelden. Og Peik spiller selvfølgelig: Ved oppstart kl. 18.00 blåser vi det hele i gang på sletta et lite stykke inn veien inn i parken mellom Frognerbadet og parkeringsplassen i Middelthunsgate.

Les mer
Super vinterkonsert 2019 på Marienlyst

Super vinterkonsert 2019 på Marienlyst

24.03.19 23:01 av Dag Andreassen

Peik er nå over 80 musikere fordelt på mange korps og ensembler. Søndag 24. mars 2019 var det duket for den andre og dermed tradisjonsrike Vinterkonserten for Peik. Det ble en festforestilling der de som hadde spilt i to uker imponerte like mye som de eldste Peikerne - nyskapingen Voksen-Peik inkludert. Takk for musikken til alle!

Les mer
Peik feirer 90 år!

Peik feirer 90 år!

27.08.18 20:04 av Dag Andreassen

Helgen 25. og 26. sparket Peik som vanlig i gang høstsemesteret med seminarhelg. Denne gang holdt vi oss hjemme, og satte lyd og farge på Majorstua og Frognerparken lørdag og søndag. Anledningen var feiringen av Peiks 90-årsjubileum, og samtidig være med på feiring av Norges Musikkorpsforbunds 100-årsjubileum.

Les mer
Fantastisk 17. mai!

Fantastisk 17. mai!

01.09.15 23:01 av Dag Andreassen

17. mai ble en flott opplevelse for Peik - og ikke minst for hele byen, og alle som fulgte 17.mai-sendingen på NRK, som fikk oppleve det rødkledde korpset i storslag. En parademarsj i solskinn fikk en dramatisk vending rett etter å spilt for kongen, men da viste også Peik seg fra sin beste side: Musikken fortsetter selv om himmelens sluser åpner seg!

Les mer

Kategorier