Høstens loppemarked dessverre avlyst!

Høstens loppemarked dessverre avlyst!

Publisert av Dag Andreassen den 06.09.20.
Vårens loppemarked gikk fløyten, men vi håpet i det lengste at vi kunne trå til igjen nå med byens triveligste loppis - i det minste i et eller annet redusert og smittesikkert format. Dessverre lar ikke det seg gjøre nå, og dermed blir det heller ikke Peik-loppis i høst.
Det betyr dessverre også at vi ikke kan ta imot lopper nå i høst, siden vi ikke har lagringsplass. Kan du oppbevare det i boden noen måneder til, lover vi å ta imot ved første anledning!
Vi lover å komme tilbake så fort vi får lov - i ett eller annet format. Loppemarked er trivelig, sosialt og miljøvennlig, og sikrer oss viktige inntekter til våre flinke instruktører, gode instrumenter og de fine Peik-draktene våre - alt som skal til for å våre barn og unge musikalske ferdigheter, musikkglede og korpsånd. Det fortsetter vi med! 

Tusen takk til alle støttespillere - alle dere som har villet gi oss fine lopper både i vår og i høst. Vi håper dere kan være tålmodige sammen med oss, og komme tilbake så fort dere ser at loppelappene dukker opp igjen!

Her er noen glimt fra forrige marked på Skøyen skole, med topp stemning og supre lopper som vanlig: