Loppemarked på Skøyen skole 24. og 25. september

Loppemarked på Skøyen skole 24. og 25. september

Publisert av Dag Andreassen den 16.08.22. Oppdatert 06.09.22.

Nytt skoleår - nytt Peik-loppemarked! Høstens loppehelg på Skøyen skole blir 24. og 25. september. Kom og gjør et kupp og støtt et av byens eldste og kuleste korps!
Ønsker du å bidra med lopper? Vi tar veldig gjerne imot fine og brukbare ting av de fleste slag (se avdelingslisten under). Vi samler hele uka opp mot loppehelgen, og du finner oss på Skøyen skole mellom kl. 18 og 20. fra mandag 19. september.
Kan du ikke levere selv? Registrer hentebehov på vårt loppeskjema eller ring 97182750. Vi hjelper så langt kapasiteten rekker.

Vi har mange avdelinger for ulike typer lopper: Antikviteter, kjøkkenutstyr, klær og sko, bøker, film og musikk (særlig vinyl-LP og CD'er), leker og spill, sportsutstyr og sykler, elektrisk utstyr, bilder og rammer samt en møbelavdeling for lettere møbler. Vi ønsker lopper til alle disse avdelingene.
Peik er korpset til Majorstuen skole og Skøyen skole. Vår tradisjonsrike loppemarked er vår viktigste inntektskilde. Støtt korpset vårt og gjør et loppekupp - det er vinn-vinn!

Se mer info på Peiks facebook-profil