Loppemarked på Skøyen skole 25. og 26. september

Loppemarked på Skøyen skole 25. og 26. september

Publisert av Dag Andreassen den 07.09.21. Oppdatert 15.09.21.

Nå samler Peik lopper! Du kan levere på Skøyen skole fra mandag 20.sept. Trenger du hjelp? Registrer deg på vårt loppeskjema og vi forsøker å hjelpe så langt vi kan.

Endelig tilbake: Etter fjorårets to avlyste og årets nedskalerte (men supre) vårloppemarked sikter vi mot vanlig høstloppis siste helg i september på Skøyen Skole!

Loppemarkedet er åpent lørdag 25.sept 10-16 og søndag 26.sept 11-15 med avdelinger for klær, bøker, LP,CD,DVD, sportsutstyr og sykler, møbler, finlopper og kjøkkenutstyr, elektrisk, leker og selvsagt: Vår fantastiske grillkafe. Vi gleder oss veldig til å se dere! -

Ønsker du å bidra med lopper? Vi tar veldig gjerne imot brukte og brukbare saker av de fleste slag (se avdelingslisten under). Vi samler hele uka opp mot loppehelgen, og du finner oss på Skøyen skole mellom kl. 18 og 20. fra mandag 20. september.
Kan du ikke levere selv? Registrer deg på vårt loppeskjema!
Vi har mange avdelinger for ulike typer lopper: Antikviteter, kjøkkenutstyr, klær og sko, bøker og film, leker og spill, sportsutstyr og sykler, elektrisk utstyr, bilder og rammer samt en møbelavdeling for lettere møbler.
Peik er korpset til Majorstuen skole og Skøyen skole, og vi har i mange år hatt et av byens største og triveligste loppemarkeder som vår viktigste inntektskilde. Støtt korpset vårt og gjør et loppekupp - det er vinn-vinn!