Mini-loppemarked ved Skøyen Kirke 29. mai

Mini-loppemarked ved Skøyen Kirke 29. mai

Publisert av Dag Andreassen den 15.05.21.

Loppemarkedene er bærebjelken i korpsets økonomi. Smittesituasjonen har medført kansellerte loppemarkeder i 2020, og også vårens planlagte marked må bli annerledes - men ikke avlyst, heldigvis!

Gjennom fjoråret fikk vi inn lopper, da det fortsatt var håp om å få arrangere marked. Borettslagsryddinger og enkeltinnkomster gjør at vi har masse flott på lager, selv om vi ikke kan hente lopper. Dette skal gi et flott marked, om enn ikke like stort som Peik-loppemarkedet pleier å være.   

Det er bra på en måte - vi skal nemlig også passe på at vi kan holde god avstand, ikke være for mange "inne" samtidig og at alle føler seg trygge og glade, slik vi skal på Peik-loppemarked. 

Men: Vi har masse flotte sykler og sportsutstyr, bøker og filmer, småelektrisk og kjøkken-saker, en del finlopper, lamper og noe småmøbler. 

Kom og se selv - gjøre et kupp, og støtt Peik - ditt lokale skolekorps!

Vi satser for fullt igjen til høsten med vanlig innsamling og todagers marked på Skøyen skole. Har du masse flotte lopper på lur - hold på dem gjennom sommeren om dere kan, såer vi klare til å ta imot til høsten!