Ny Peik-sesong i full gang

Ny Peik-sesong i full gang

Publisert av Dag Andreassen den 06.09.20. Oppdatert 31.01.21.

Høsten 2020 har Peik startet nesten som vanlig - noen har sluttet, andre har begynt. Juniorkorpset holder koken forsterket av fjorårets aspiranter. En stor flott gjeng med juniorer har rykket opp til Hovedkorpset, som låter flott selv om mange av de eldste ble "pensjonister". Slik skal det være i korps: Nye generasjoner kommer til og bærer Peik videre!

Noen utfordringer møter vi fortsatt i pandemiperioden, og løser så godt vi kan: Ingen overnattingstur ved skolestart  - vi hadde piknik i parken. Ingen øvingsrom på skolene - vi takker Skøyen kirke for å huse oss så lenge, og for at skolene tenker på oss og åpner dørene så fort de kan.

Vi hadde planlagt loppemarked andre helg i september som vanlig - det kunne vi dessverre ikke. Den er litt mer lei - det er en stor og viktig inntektskilde som glipper, slik som da vi måtte avlyse også vårens loppis. Men vi klarte å samle inn penger på andre måter, og er heldige i et land hvor det dukker opp støtteordninger. Vi går i tenkeboksen for å finne alternative inntektskilder, og satser på ny loppe-frisk til våren!

Takk til alle Peikere, foresatte, skolene og andre støttespillere for at dere gjør at Peik fortsatt spiller høyest og har det gøyest! Vi gleder oss til musikal-konsert... 

Peik-lekene avvikles normalt på sommerturen til Hovedkorpset. I år ble det ingen sommertur, ei heller oppstartstur, men oppstartspiknik ble det - ikke minst for å få gjennomført Peik-lekene 2020. Først da kunne vi starte en ny sesong... Her er noen høydepunkt fra årets Peik-leker: