Peik feirer 90 år!

Peik feirer 90 år!

Publisert av Dag Andreassen den 27.08.18. Oppdatert 06.09.20.

Helgen 25. og 26. dro Peik som vanlig i gang høstsemesteret med seminarhelg. Denne gang dro vi ikke på tur, men holdt vi oss hjemme, og satte lyd og farge på Majorstua og Frognerparken både lørdag og søndag. Anledningen var feiringen av Peiks 90-årsjubileum, og samtidig være med på feiring av Norges Musikkorpsforbunds 100-årsjubileum. (Se hele bildealbumet fra jubileumshelgen her)

Lørdagen startet med et seminar med mye god øving på Skøyen skole, før vi marsjerte i full uniform gjennom Frognerparken, ned Majorstuveien og opp Bogstadveien til Valkyrie Plass, der vi spilte en liten konsert. Deretter stanset vi i god tradisjon trafikken i Majorstukrysset, spilte oss forbi Majorstuen Skole og tilbake til Skøyen skole gjennom parken.

 

Søndag var det konsert i Frognerparken og familiepicnic i Den Engelske Park. NMF-jubileet ble markert med "flash-mob"-opptredenen som NMF har invitert til, med fremføring av et meget spesielt arrangement av en gammel klassiker: Gammel jegermarsj! Og om du lurer: Flash mob handler om at musikerne dukker opp fra ulike steder meds de spiller en intro, før de samles som ett korps til konsert. Røde Peikere som myldret frem blant de grå statuene rundt monolitten var et flott syn!

Deretter fulgte Storbystev og Superstition, Alle turister og søndagsbesøkende ved Monolitten fikk en positiv overraskelse, og Peik høstet selvsagt stor og velfortjent applaus!